PUBLICITAT

Canillo

El nou govern comunal embellirà el nucli antic

La intenció de Demòcrates és recuperar la identitat de la zona

Per EL PERIÒDIC

Rafael Casals, amb la resta de l'equip.
Rafael Casals, amb la resta de l'equip. | EL PERIÒDIC
Rafael Casal, número deu de la llista de Demòcrates per Andorra a Canillo, va presentar ahir les propostes de la candidatura única pel que fa al nucli antic del poble. Segons va afirmar, la intenció de l’equip que lidera Josep Mandicó, s’impulsarà un projecte per recuperar la identitat al barri antic de Canillo, amb una sèrie de mesures que tenen com a objectiu l’embelliment que permetrà continuar amb la tasca que, segons el partit, es va iniciar durant la passada legislatura.
 
Es tracta, segons van informar des de Demòcrates per Andorra, de fer una tasca «continuista». Casal, en aquest sentit, va afirmar que milloraran el barri antic «perquè recuperi la seva essència». Segons va comunicar DA, les actuacions en aquesta zona urbana de la parròquia també preveuen les millores en l’enllumenat, la creació d’aparcaments i finalitzar la construcció d’alguns edificis que actualment «penalitzen», segons el partit, la imatge de la zona. 
 
És per això que Casal va indicar ahir que es buscaran solucions amb els veïns per aturar «prioritàriament» en les façanes. L’objectiu, van afirmar ahir a Canillo, és potenciar la imatge de la zona tant per als veïns per als visitants. Entre les mesures que es preveuen hi ha la separació de les aigües residuals i pluvials del sector antic, així com prioritzar la neteja del riu Valira i el de Montau, els quals s’han vist afectats per un dipòsit fangós procedent de diferents aigüats. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT