PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Feina positiva de Ramírez i Fernàndez a Israel amb un ull mirant a Londres

Marca personal de Fernàndez i Ramírez millora el temps fet a l’Espanyol

Per A. CANES

Eduard Perera, Sergio Rayo, Mònica Ramírez i Èric Fernàndez, a Israel.
Eduard Perera, Sergio Rayo, Mònica Ramírez i Èric Fernàndez, a Israel.
Treball positiu a la primera jornada del Campionat d’Europa en piscina curta, que es disputa des d’ahir a Israel. Els dos nedadors presents a la competició van anar sense pressió en forma de resultats donada la seva poca càrrega d’entrenaments per la impossibilitat de fer-ho al Serradells i van aprofitar per realitzar feina amb mirada cap al futur. Aquest té com a punt principal l’Europeu de piscina llarga de Londres, que es disputa al maig, i al qual hi esperen arribar amb més preparació ja que el Serradells tindran les instal·lacions operatives cap al mes de febrer. «L’objectiu de la temporada, estant així les coses, és arribar al maig en forma perquè a Londres és quan es decidiran més les marques per anar als Jocs Olímpis de Rio», exposava ahir el director tècnic de la Federació Andorrana de Natació (FAN), Sergio Rayo. 
 
Èric Fernàndez va marcar ahir un temps de 31,84 segons en la prova de 50m braça, sent el novè dels deu nedadors presents a la seva mànega. Amb aquest resultat, l’andorrà va assolir el seu millor temps en una cursa que no és el seu punt fort, millorant gairebé en un segon la seva anterior marca (32,6s). «La setmana que ve té el Campionat de Catalunya i no ha nedat la seva prova (50m lliures) per no carregar-se massa. Per ell aquest resultat està bé, tot i que penso que podria haver fet menys temps, però ha fet una sortida dolenta. Al final ha anat ràpid, així que estic content», comentava Rayo. 
 
Mònica Ramírez va competir en els 100m esquena amb la intenció de millorar el temps marcat la setmana passada al Campionat d’Espanya disputat a Gijon, cosa que va fer en un segon despres de nadar en 1.04,64s. «Ha complert l’objectiu de passar a 30s a la meitat. Ens falta càrrega d’entrenaments, però això ja ho sabíem», explicava Rayo, que es mostra satisfet amb el treball fet a Israel tenint en compte les condicions amb les quals hi viatjaven. 
 
Avui, Ramírez tornarà a competir en la prova de 100m lliures mentre que Fernàndez ja ha finalitzat la seva participació a l’Europeu d’Israel. L’objectiu seguirà sent el mateix per a l’andorrana, sense mirar la taula de resultats: «Aprofitem aquest Campionat per provar coses i veure com està. La idea és superar el resultat de la setmana passada una altra vegada», concloïa Rayo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT