PUBLICITAT

SANT JOAN DE L'ERM

Bones previsions d’ocupació turística al Pirineu

Les estacions d’esquí alpí preveuen un bon ritme de venda de forfets

Per EL PERIÒDIC

Una imatge de l'estació d'esquí nòrdic de Lles
Una imatge de l'estació d'esquí nòrdic de Lles | Radio Seu
Segons va informar Tot Nòrdic, les estacions d’esquí nòrdic obriran pel pont de la Puríssima. Les estacions de Sant Joan de l’Erm, Lles, Guils de Cerdanya i Tavascan tindran a punt els circuits d’esquí, els itineraris de raquetes i la resta de serveis turístics. Pel que fa a Aransa i Virós Vallferrera, oferiran els itineraris de raquetes i també les instal.lacions turístiques, que estaran obertes a Tuixent la Vansa.
Els complexos hivernals afirmen que s’ha hagut de treballar dur per tenir a punt les instal.lacions. La primera nevada de la temporada, tot i que ben rebuda, no ha estat molt abundant. El sector espera que ben aviat noves precipitacions permetin gaudir d’una campanya d’esquí excel.lent. A més, el sector turístic del Pirineu espera una bona afluència de visitants durant el pont de la Puríssima, atrets per la pràctica de l’esquí, així com també pel contacte amb la natura i el gaudi de les moltes activitats i rutes que ofereixen les comarques pirinenques per aquestes dates. El Patronat de Turisme preveu una ocupació turística del 80 per cent de mitjana del 5 al 8 de desembre, si bé aquest percentatge a les zones d’influència de les estacions d’esquí amb bona quantitat de neu es podria situar al voltant del 90% en les diferents modalitats d’allotjament turístic. A l’Alt Urgell s’espera una ocupació també del 80 per cent, amb una punta d’ocupació per al dissabte 5 de desembre.
 
Venda de forfets / També les estacions d’esquí alpí estaran obertes per aquestes dates, considerades des de fa uns quants anys com una de les cites clàssiques de l’inici de temporada d’esquí. El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida preveu que en aquests 4 dies del pont de la Puríssima el conjunt de les estacions puguin vendre més de 65.000 forfets. Cal recordar que les previsions per a aquesta temporada de neu 2015/2016 són d’arribar als 1.225.000 forfets venuts, cosa que representaria un 5 % més que la temporada anterior.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT