PUBLICITAT

Arinsal

Un tir?: Investigació oberta

La Borda Raubert rep l’impacte en una finestra durant la nit del dimarts i la Policia investiga qui ho va fer i els motius, però primer quina arma es va utilitzar

Per EL PERIÒDIC

Membres de la Policia entren en l'establiment, ahir.
Membres de la Policia entren en l'establiment, ahir. | TONY LARA
Andorra no és un lloc en què passin coses que alterin l’ordre tranquil del dia a dia, així que si a algú se li acudeix agafar una arma i pegar un tret, la cosa implica un moviment de forces de l’ordre a l’alçada, que a Andorra, és molta. És el que va passar ahir a la Borda Raubert, en la carretera entre la Massana i Erts, quan al matí els propietaris es van adonar dels desperfectes en entrar al local.
 
Sobre les 10.30 van avisar a la Policia, i aquesta va arribar amb gossos i la secreta per tal de poder establir les causes i esbrinar tot el possible per determinar l’autor o autors, l’arma o, especialment, les raons d’aquest fet.
 
En aquest sentit, els propietaris es van manifestar ahir explicant que no tenien constàncies de tenir cap enemic entre els clients de l’establiment, amb la qual cosa no acabaven de comprendre la situació que s’havia creat.
 
Els fets van ocórrer, segons les primeres dades que van poder constatar in situ els agents de la Policia, durant la nit del dimarts, ja que en obrir el restaurant ahir al matí es van trobar el forat en un cristall, rodó com una bala, i les restes de vidres repartits pel menjador i que, fins i tot, arribaven a la cuina. Sobre l’arma, tot s’estudia, i ahir no es va trobar cap bala, per la qual cosa no es descarta cap situació, com ara que el projectil fos enviat amb un tiraxines de plom. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT