PUBLICITAT

ARCALÍS

Ld’A insisteix en què tenen inversors que creuen en Arcalís

Tudó afirma que en són més d’un i que el projecte que més agradi serà presentat després d’eleccions

Per R.M.S.

Lluís Albert López, número cinc de la llista dels liberals a Ordino, amb Sandra Tudó, la número u, ahir a Arcalís
Lluís Albert López, número cinc de la llista dels liberals a Ordino, amb Sandra Tudó, la número u, ahir a Arcalís | Tony Lara
La batalla és al camp de neu d’Arcalís. Sandra Tudó, número u dels Liberals d’Andorra+Independents per la parròquia d’Ordino, va afirmar ja entrada la campanya que el seu partit té no només un, sinó diversos interessats en poder agafar les regnes de l’estació, i que aquesta deixi de ser un pes econòmic per al comú. Ara bé, per contra, Josep Àngel Mortés, de Demòcrates per Andorra, demana insistentment que, si això és cert, que ho presentin, però els liberals tornen a recordar –ahir novament– que ho faran passades les eleccions i després d’estudiar la millor opció.
 
Tudó i el número cinc de la llista liberal a Ordino, Lluís Albert López, van ser ahir a peu de pistes de l’estació ordinenca per explicar les intencions de Ld’A en aquest sentit: «Si som guanyadors tirarem endavant les propostes que ens agradin més i des del primer dia hi estarem treballant, però sí no, ens responsabilitzarem que des de l’oposició es treballi pel bé de la parròquia i es tiri endavant el projecte». Tudó va afegir que, en cas d’haver en el comú una altra majoria que no la liberal, posaran «sobre la taula» les seves idees sempre que l’equip de govern «demostri predisposició a col·laborar i no a dificultar».
 
Així mateix, des de la candidatura aspirant a recuperar el comú, la intenció que va més enllà és treballar conjuntament amb la Massana. Una reactivació en la comunicació: «És un treball que s’ha de fer conjuntament», va argumentar Lluís Albert López, economista que ocupa el número cinc de la llista liberal. Segons va explicar, l’objectiu és treballar «conjuntament i trobar solucions conjuntes per trobar la manera que les valls del Nord pugin créixer a nivell turístic i econòmic». Així mateix, López va afegir durant l’estada d’ahir a l’estació ordinenca que «cal fer un front comú». En tot cas, el que sembla una evidència és que Arcalís prega per una solució.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT