PUBLICITAT

Encamp

Ld’A vol «realçar» l’entorn cultural amb llums i senyals

Aranda aposta perquè el turisme trobi una «accessibilitat còmoda»

Per M.C.

Ld’A+ I veuen «oblidat» el conjunt històric de Les Bons.
Ld’A+ I veuen «oblidat» el conjunt històric de Les Bons. | M.C.
Els membres de la llista dels liberals per la parròquia d’Encamp lamenten que siguin els veïns de Les Bons els qui s’hagin d’encarregar d’indicar als visitants com arribar al conjunt històric que s’hi ubica. Per tal d’evitar dita situació, Liberals d’Andorra (Ld’A)+ Independents inclou al seu programari la intenció de «realçar» l’entorn cultural de la parròquia a través de la instal·lació d’il·liminària apropiada i senyalitzacions clares per tal que, tant el turista com qualsevol persona que pugui apropar-se a aquest «indret poc conegut» no tingui pèrdua a l’hora d’arribar, per exemple, a la Torre dels Moros i a la capella de Sant Romà.
 
Xavier Aranda, qui postula en cinquè lloc per l’opció liberal, va anunciar ahir el projecte d’instal·lació d’elements indicadors per tal d’afavorir una «accessibilitat còmoda» als excursionistes que s’apropen a visitar el patrimoni cultural encampadà.
 
Alhora, es miraria d’atraure usuaris tot propiciant rutes guiades a través dels monuments històrics i culturals del poble. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT