PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Cd’i+Ld’A manté ajudes per als joves emprenedors

La candidatura fomentarà les fórmules de participació i de diàleg amb el comú

Per EL PERIÒDIC

Reunió de Cd’i+Ld’A amb la joventut, ahir.
Reunió de Cd’i+Ld’A amb la joventut, ahir. | LIBERALS
La candidatura formada per la coalició Cd’i+Ld’A assegura als joves emprenedors que els mantindran «les ajudes que els exoneren els dos primers anys de creació dels seus negocis» i «les subvencions que els són indispensables per començar noves activitats o negocis», segons va explicar el número 4 de la llista, Jordi Cabanes. A més, també es preveu la creació d’un programa de reinserció laboral i es continuarà amb el projecte de formació per als joves que no tenen feina.

Durant la trobada, que va tenir lloc a l’espai la Central, Cabanes va afirmar que «seguirem apostant en espais de trobada on es puguin desenvolupar i compartir les seves idees, guiats i supervisats per especialistes del comú» i va assegurar que s’oferirà una total col·laboració als joves per trobar formes de participació i diàleg amb el comú». El candidat va especificar que continuaran donant suport a les iniciatives que surtin de la Taula de Joventut, com la Gimkana’t 7 bandes, la Festa de la Joventut i la Guia Informa’t, entre altres.

L’OPINIÓ MÉS JOVE / Les dos candidates més joves de la llista, Yael Caramés i Clàudia Cornella, van participar en el debat i van  puntualitzar la necessitat de seguir oferint actes culturals i millorant la representació internacional d’Andorra. Caramés va aclarir que «és apostar per una identitat de país, amb l’objectiu que aquella persona andorrana se senti encara més orgullosa de ser andorrana, i per als que vénen de fora, que puguin veure i sentir la riquesa cultural de la nostra comunitat». L’aspirant a consellera va argumentar que «no som un país ampli en extensió, però sí que volem ser un país amb amplis valors». Clàudia Cornella va afegir que «volem obrir un espai en què els joves que estan avui amb nosaltres, compromesos amb la parròquia, siguin també els protagonistes. Volem demanar-los que comparteixin amb nosaltres les seves opinions, les seves propostes i idees a les quals  voldrien que els donéssim suport».

L’aspirant a cònsol menor, Víctor Pintos, va recordar  que Andorra la Vella és la Capital de la Cultura Iberoamericana per al 2016, fet «de vital importància a l’hora de parlar d’Andorra a nivell internacional i, per tant, seguirem apostant per les activitats culturals».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT