PUBLICITAT

Andorra la Vella

Allunyar-se de la zona de descens

L’FC Andorra recupera el partit contra el penúltim, el Molletense

Per JOAN JOSEP BLASCO

Jugada per banda de Victor Hugo en el partit contra el Lloret.
Jugada per banda de Victor Hugo en el partit contra el Lloret. | J.J.B.
Partit per marcar una nova tendència. L’FC Andorra recupera demà el partit pendent de la sisena jornada contra la UD Molletense, que després de la victòria al camp de la UE Avià pot significar un impuls per l’equip en cas de sumar els tres punts, perquè aquest cap de setmana ningú més juga, i distanciar-se dels llocs de descens.
 
Els vallesans tenen una de les darreres oportunitats per no quedar definitivament despenjats en la lluita per la salvació. La seva situació és molt compromesa, penúltim sumant només cinc punts. Acumula ja 9 derrotes i només un triomf, precisament contra el cuer, el CE Abadessenc. Un punt a les últimes cinc jornades ha portat un canvi a la banqueta i José Linares s’estrenarà com a entrenador del Molletense en aquest matx. Aquesta situació farà que «el jugador estigui més motivat i demostrar que es pot comptar amb ell», afirma el tècnic de l’FC Andorra, Justo Ruiz. «Venen amb moltes més urgències que nosaltres» i no vol cap mena d’excés de confiança per la situació crítica en la que es troba el rival: «És un partit perillós, no podem pensar pel fet que tinguin només cinc punts que ho tenim guanyat».
 
Els tricolors tenen l’oportunitat de sumar dues victòries consecutives, un fet que encara no s’ha produït aquesta temporada, i que permetria «allunyar-nos una mica de la zona delicada de la classificació». Per tal de poder sortir de les darreres places «és obligat guanyar», mostrant la millor versió de l’equip, que aquest curs mostra dues cares ben diferents. «Anem canviant d’imatge setmana a setmana. Hem de trobar un equilibri» per seguir sumant victòries. L’important triomf a Avià sembla haver estat un punt d’inflexió que s’ha de confirmar: «Després del cop contra el Lloret sembla que hem obert els ulls». Aquesta campanya l’FC Andorra extreu millors resultats davant conjunts de la part alta que no pas de la baixa. Un dels motius que pot ser quan es juga amb un rival «en teoria superior és que el jugador surt més motivat i concentrat». Pel partit Leo és baixa per lesió, i Roch i Àlex per sanció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT