PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Quan una mancança esdevé una necessitat

Toni Fernández, número cinc de la llista del PS i invident, reivindica la necessitat d’adaptar la part alta de la parròquia

Per Iván Álvarez

Cèlia Vendrell supera la 'prova' que va proposar el seu company de llista, Toni Fernández
Cèlia Vendrell supera la 'prova' que va proposar el seu company de llista, Toni Fernández | PS
Caminar uns metres amb els ulls embenats i amb un bastó especial resulta realment angoixant. I colpidor. Colpidor perquè, si fas aquest experiment, tens la sort de. quan et vingui de gust, poder treure’t la bena i veure per on trepitges i sortejar els obstacles. Qui no ho pot fer és el Toni Fernández, número 5 a la llista de PS+Independents, invident de naixement i impulsor d’aquesta proposta que ahir qui signa va poder experimentar en la seva pròpia pell. El joc del Toni amb la premsa no va ser més que una forma divertida de reivindicar les mancances que, segons el membre socialdemòcrata, té la part alta de la parròquia. Una mancança que, en el seu cas, és tota una necessitat. Voreres massa estretes, canonades a les parets, pivots, i tot un seguit d’entrebancs per a persones cegues que Fernández vol sol·lucionar.
La candidata a cònsol major, Cèlia Vendrell va apuntar que «nosaltres adaptarem la ciutat perquè tothom pugui transita de forma agradable i que la gent amb discapacitat funcional o dificultat de visió no hagin de patir això».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT