PUBLICITAT

La Massana

La Massana estaria arrasada

Un debat centrat en EMAP i les participacions preferents, quina sorpresa!

Per ESTEFANIA GRACIA

Els candidats Albert Esteve i David Baró als estudis de RTVA moments abans del debat, ahir.
Els candidats Albert Esteve i David Baró als estudis de RTVA moments abans del debat, ahir. | TONY LARA
Ja se sabia quin seria el tema que eclipsaria el debat, EMAP i «la solució històrica» –segons el candidat de Ciutadans Compromesos, David Baró– de les participacions preferents. Fins i tot el moderador del debat, Xavier Palma, va haver de recordar que el tema de l’estació és destacat però que també caldria «mostrar altres accions financeres que proposa cada partit». I per si als ciutadans no els hi havia quedat clar cada posició, Baró es va trametre al deute que han aconseguit rebaixar i a les xifres –qui sap si jugant a la distracció, doncs arriba un moment en què tants números divaga fins i tot el sentit de les paraules. El candidat de Demòcrates per Andorra, Albert Esteve, no va estar gens d’acord amb aquesta heroïcitat, retraient que l’actual comú es tira floretes per la solució presa mentre que la intervenció del Govern «ha estat molt més important del que vostè diu», fet que també caldria revisar.
 
El to s’anava intensificant a mesura que es continuava discutint sobre EMAP i més EMAP. I els candidats, preocupats pel poc temps que els quedava, van decidir «deixar el tema», sense èxit –per descomptat– doncs les participacions preferents van ressorgir en pocs minuts. 
 
Tot i això, els candidats van saber mantenir la cordialitat, però no es van poder amagar les cares i somriures de satisfacció cada cop que Baró o Esteve llençava una resposta punxant al contrari. Com quan aquest darrer –citant la polèmica afirmació de Rossell– va destacar que la Massana «sí estaria arrasada si no s’hagués trobat la solució». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT