PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Jordan es perd per lesió al genoll tota la temporada

El mes vinent s’opera i estarà de baixa quatre mesos

Per EL PERIÒDIC

Jordan, en una roda de premsa.
Jordan, en una roda de premsa. | Tony Lara
Les pitjors notícies es confirmen. Scotty Jordan no podrà debutar aquesta temporada i no només això, sinó que se la perdrà tota. El mes vinent serà operat de la lesió al genoll i el període de quatre mesos de recuperació que suposa provoca que es quedi en blanc aquesta campanya.

L’esquiador d’estil lliure de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) té una lesió al cartílag articular, que l’obliga a passar pel quiròfan i que no li permetrà competir aquest curs. Les lesions estan incidint negativament els últims anys sobre Jordan, amb llargues aturades per culpa d’aquestes. La campanya passada, per exemple, només va poder fer la pretemporada i una prova del calendari de la Copa d’Europa. Després es va lesionar a la clavícula i no va poder competir més. «És preocupant, perquè ja portem uns quants anys en què ha pogut fer molt poca cosa», assenyala Carles Visa, director tècnic de la FAE.
 
D’altra banda, en esquí alpí, avui Àxel Esteve participa a l’eslàlom gegant de la Copa d’Europa a l’estació noruega de Trysil. Al mateix país escandinau, a Geilo, participen en un eslàlom FIS Robert Solsona, Josh Alayrach, Xavi Salvadores, Matías Vargas, Kevin Courier, Àlex Rius, Albert Pérez, Arià Missé, Sissi Hinterreitner i Sara Raméntol. En esquí de fons, a Bessans (França), Ireneu Esteve competeix a la cursa FIS de 15 quilòmetres clàssic i Carola Vila en la de 10 km.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT