PUBLICITAT

SANT JULIÀ DE LÒRIA

Farré aposta pel consens en les decisions culturals

El cap de llista d’UL es partidari de crear una Taula de Cultura

Per JOSEP ROMERO

Farré amb representants de diferents entitats culturals de Sant Julià
Farré amb representants de diferents entitats culturals de Sant Julià | UL
Donar un pas endavant en favor de les activitats i espais de participació ciutadana amb mesures concretes com ara la creació de la Taula de Cultura és un de les principals  propostes culturals de la candidatura d’Unió Laurediana.
 
L’aspirant a cònsol major, Joan Farré, que es va reunir ahir amb representants de diferents entitats culturals de Sant Julià, va assenyalar que per tal que la parròquia continués sent pionera i un referent en l’àmbit cultural i participatiu es promocionarà «un espai de consens, valoració i decisió en les polítiques culturals de la parròquia». 
 
Entre les mesures exposades pel cap de llista liberal s’inclou continuar desplegant un ampli calendari d’esdeveniments i actes ja consolidats, com ara la Vila Medieval i els Vespres d’Estiu, entre d’altres. 
 
Alhora també és pretén ampliar amb activitats culturals i esportives a la parròquia i que «treballarà en la promoció de la cultura Tradicional i Popular oferint recursos i suport a les entitats»i celebrar més festivals de teatre i música.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT