PUBLICITAT

Encamp

El PS proposa un pla urbanístic «sostenible»

Sans assegura que el projecte és més qualitatiu que quantitatiu

Per El Periòdic

El PS impulsarà una millora dels carrers sostenible.
El PS impulsarà una millora dels carrers sostenible. | ps+i
La candidatura del Partit Socialista (PS) +Independents a Encamp aposta per millorar-ne la via pública a través d’un pla que, més que per la «quantitat», anirà guiat per la «qualitat» de les mesures que s’emprenguin i que, en qualsevol cas, vetllaran per la sostenibilitat. El número 7 de la llista, Joan Solsona, va explicar ahir que una de les claus del pla d’urbanisme que proposen (POU) serà el «consens» amb la ciutadania, així com en altres projectes com ara l’embelliment de les avingudes principals tant d’Encamp com del Pas de la Casa, un pla de rehabilitació de façanes o la potenciació de l’eficiència energètica dels edificis.
 
Acompanyat pels números 3, 4, 5 i 6, Elisabet Pirot, Jordi Torné, Iolanda Vigo i Joan-Ramon Borra, Solsona va deixar clar que totes aquestes actuacions seran «assumibles econòmicament». Un punt clau és la reordenació del pla d’urbanisme, que buscarà, entre d’altres objectius, un ajustament dels espais naturals i rurals perquè es potenciïn entre ells i una integració i protecció dels monuments.
 
Sostenibilitat/ «Apostem per un pla de qualitat en comptes de quantitatiu ja que, a causa de la crisi, hem arribat a un final de cicle i no ens serveix per afrontar el futur». Una altra fita serà trobar «un creixement sostenible». 
 
Altres mesures en aquest àmbit passen per impulsar «un pla d’embelliment amb garanties dels eixos comercials» i un de rehabilitació de façanes que incorpori ajuts als propietaris i incentius fiscals. També es treballarà per introduir canvis en l’ordinació de les terrasses perquè «siguin un element integrador».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT