PUBLICITAT

Encamp

UP+DA té intenció d’ invertir per millorar l’estat del poble

El passeig de Mojácar és el projecte prioritari per millorar la connectivitat

Per El Periòdic

Quatre candidats d’UP+DA ahir, al passeig de l’Alguer.
Quatre candidats d’UP+DA ahir, al passeig de l’Alguer. | da
La candidata a ocupar el lloc de cònsol menor a Encamp en cas que Units per al Progrés + Dempocrates per Andorra surti reelegit, Esther París, va manifestar ahir la intenció de l’agrupació de què forma part d’invertir recursos per a la millora de l’estat dels carrers de la parròquia. Segons va manifestar ahir davant dels mitjans de comunicació, la prioritat passa pel passeig de Mojácar, que connecta Les Bons amb el carrer del Pas de la Casa (proper al Prat Gran) i passa per punts neuràlgics com són el poliesportiu, la guarderia o la mateixa casa comuna.
 
París va indicar que es vol acabar d’adequar l’itinerari cultural entre els nuclis tradicionals de les Bons, la Mosquera, el Tremat i Encamp. A més, va voler anunciar que el retorn de la capactat d’inversió del Comú també permetrà reformar les avingudes Joan Martí i François Miterrand.
 
D’altra banda, va assegurar que es millorarà l’eficiència energètica de les instal·lacions tècniques als centres esportius gràcies a poder invertir de nou.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT