PUBLICITAT

La Massana

CC promourà la creació artística de nous talents

El partit vol impulsar una agenda cultural amb propostes d’alt nivell

Per EL PERIÒDIC

La candidata número tres de CC, Olga Molné, ahir.
La candidata número tres de CC, Olga Molné, ahir. | Ciutadans Compromesos
Ciutadans Compromesos  (CC) vol que la Massana continuï sent «viva, una confluència de modernitat i tradició». Així, per treballar en la recuperació de «l’autèntic esperit de participació ciutadana» CC vol fomentar diferents esdeveniments, propostes culturals i festes populars. També promouran la creació artística dels nous talents de la parròquia i del país, així com la qualitat dels esdeveniments. Tanmateix, el partit vol impulsar una agenda cultural perquè al llarg de tot l’any hi hagi propostes d’alt nivell i es promogui la participació ciutadana, perquè «fer poble» amb la cultura és el seu lema. 
 
Per la seva part, la candidata número tres de CC, Olga Molné, va remarcar ahir a Sispony que organitzaran una exposició «sobre la història i el rol de les estacions d’esquí i de la neu a la parròquia de la Massana». També es van destacar altres punts del programa com les festes populars en les que el partit continuarà apostant «per la implicació ciutadana en la seva organització», així com la voluntat de mantenir les subvencions a les comissions de festes dels pobles per salvaguardar les tradicions.
 
D’altra banda, CC treballarà conjuntament amb l’ARCA perquè el Saló del Còmic es mantingui com una cita ineludible per als amants de les historietes gràfiques, i continuaran donant suport al Museu del Còmic assumint tasques de catalogació del fons museístic i garantint l’obertura del centre amb l’ampliació d’horaris, com «hem fet durant aquest darrer mandat perquè els visitants puguin gaudir-ne». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT