L'FC Andorra suma per primer cop aquesta temporada dues victòries consecutives

Per JOAN JOSEP BLASCO

Riera inicia una jugada d'atac tricolor.
Riera inicia una jugada d'atac tricolor. | J.J.B.
Per primera vegada l’FC Andorra suma dues victòries consecutives. Va guanyar el partit que tenia pendent davant la UD Molletense (3-1), un equip que a aquestes alçades de la temporada ja ho té molt complicat per assolir la permanència. Però tot i així els tricolors no van decidir el matx fins el tram final, amb un estel·lar Riera, autor d’un hat-trick.

El davanter portuguès ben aviat es va convertir en protagonista. Al minut 8 marcava amb una vaselina sobre el porter. Però poc durava l’alegria per un penal de Victor Hugo sobre Brian, que Matito s’encarregava de transformar. Pol encertava la direcció i tocava la pilota, però el xut era massa ajustat al pal. Brian, incisiu tot el partit, enviava una centrada al travesser després que l’esfèrica toqués en un defensa. Eren els millors minuts dels vallesans i Cabanas rematava fora. Els tricolors ho intentaven, però es trobava a faltar un mig del camp consistent i creador de joc. Sebas i Riera van tenir-la, però remataven massa alt. La darrera va ser per al Molletense. Kishimoto, davant Pol tot sol, xutava fora.

Al descans va haver-hi canvis per tenir la creativitat que es trobava tant a faltar, amb l’entrada de Ferré i alguns canvis de posició. Riera, amb una mitja xilena, obligava al porter a lluir-se, enviant la pilota a córner. Marcos tornava a desfer el perill amb una rematada de Juli a passada de Riera. Els andorrans dominaven i buscaven el gol, al contrari que els rivals. Riera dirigia una contraatac i sense mirar assistia cap a Arturo amb una passada entre els centrals, però el davanter, arribant en solitari, no encertava a superar Marcos. Al darrer quart d’hora els vallesans es van tirar endavant per tractar d’endur-se la victòria. Villaescusa enviava una pilota fregant al pal. Podria haver estat la sentència, però en la següent jugada Riera no perdonava després d’un enorme retall dins l’àrea. Era el minut 82 i arribant al temps reglamentari assegurava els tres punts el mateix Riera materialitzant un contraatac.

Pel que va costar aconseguir la victòria l’entrenador tricolor, Justo Ruiz, destacava després del matx que “no podem pensar que algun partit serà fàcil” aquesta temporada. Per la seva part Riera subratllava que “és important entrar en dinàmica positiva de resultats” per assegurar la permanència. I és que l’FC Andorra agafa aire amb aquest triomf. Puja fins a l’onzena plaça, amb disset punts, i té els llocs de descens a tres.