PUBLICITAT

Encamp

Els liberals a la parròquia d’Encamp aposten per ajudes als comerços i reactivar l’economia

Joan Terrones: “Cal incentivar la reobertura dels comerços a base d’exempcions fiscals”

Per EL PERIÒDIC

Els candidats, a Encamp, dissabte.
Els candidats, a Encamp, dissabte. | EL PERIÒDIC
Els candidats a la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents, Jordi Troguet, Maribel Lafoz i Joan Terrones han parlat de la necessitat de reactivar el sector econòmic de la parròquia.
 
!«Es necessita una línia de treball conjunta entre el col.lectiu comercial i el comú que permeti impulsar el sector econòmic de la parròquia mitjançant, entre altres, mesures de reducció d’impostos», ha manifestat Joan Terrones, que apuntava també «actualment hi ha molts locals tancats i nosaltres proposem desencallar aquesta situació a base d’exempcions fiscals».
 
Així mateix, han posat de manifest la necessitat d’escoltar els neguits dels empresaris de la parròquia, establint i sistematitzant reunions periòdiques amb ells per actuar conjuntament i en un mateix pla estratègic.
 
També han mostrat la voluntat de renovar el passeig de Mojácar, per habilitar-lo en una zona per practicar esport, de la mà d’un pla de desenvolupament esportiu a la parròquia i de la recerca continuada de noves opcions innovadores.
 
Els candidats de Liberals d’Andorra + Independents asseguren que Encamp té un gran potencial que s’ha d’aprofitar per incentivar el turisme i que projectes com el de reconvertir el camí de les Pardines o la nova construcció al centre del poble d’una oficina de turisme, juntament amb la instal·lació d’un telecabina que comuniqui el poble amb la zona d’Engolasters, seran la clau del reactivament econòmic de la parròquia.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT