PUBLICITAT

Encamp

Sans recuperarà el servei intern de transport per unir zones apartades

El bus serà adaptat a persones amb dificultats de mobilitat

Per El Periòdic

Marsenyach, Sans i Torné, ahir a Hort de Godí per parlar de transport.
Marsenyach, Sans i Torné, ahir a Hort de Godí per parlar de transport. | ps+i
El candidat socialdemòcrata per al càrrec de cònsol major a Encamp que el proper dia 13 triarà la població, Joan Sans, va assenyalar ahir la intenció de recuperar un servei parroquial suprimit ara fa tres anys. Per al conseller a l’oposició la darrera legislatura, és imprescindible recuperar aquest servei amb què s’interconnectava les zones residencials més apartades del centre d’Encamp a través d’un autobús, com són els Cortals o la zona d’Hort de Godí, per exemple, fins on es va desplaçar per assumir aquest compromís amb la ciutadania.
 
A banda de cobrir les necessitats d’interconnexió d’aquestes parts més llunyanes al nucli urbà, Sans va assegurar que el servei recuperat estarà adaptat a les necessitats de les persones; la intenció és que el sistema de transport estigui adequat a persones amb problemes de mobilitat que puguin habitar en llocs desplaçats, així com el fet que els infants puguin beneficiar-se d’aquest vehicle per tal d’acudir a activitats extraescolars o arribar fins als parcs i demès espais parroquials per al seu esbarjo.
 
Crítiques a UP+DA/ «La majoria va suprimir el servei; es va comprometre a buscar una solució i no ho han fet», va denunciar Sans, que va visitar una de les zones allunyades acompanyat pel número 2 de la llista, Pere Marseyach, i el 4, Jordi Torné. El cap de la candidatura socialdemòcrata va remarcar que «la gent que viu allunyada del centre continua tenint les mateixes dificultats que llavors», ja que DA no va cercar alternatives quan va optar per suprimir-lo.
 
Per això, la proposta de PS+Independents en aquest àmbit és posar «en marxa un servei intern adaptat per aquestes persones amb dificultats de mobilitat i pels infants que viuen en aquestes zones allunyades», ha avançat Sans, que ha recordat els problemes existents tant a Hort de Godí com als Cortals d’Encamp o, en el cas del Pas de la Casa, a la Solana. 
 
«Volem que tinguin una garantia i que puguin participar activament en la vida dels nuclis», va afirmar Sans. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT