PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Liberals reforça la via del diàleg amb les associacions

La formació blava es va trobar amb la junta directiva de la Unió de Proturisme

Per Iván Álvarez

Part de la candidatura de Ld’A, ahir a la Plaça Coprínceps
Part de la candidatura de Ld’A, ahir a la Plaça Coprínceps | Liberals d'Andorra
Liberals d’Andorra es va trobar ahir amb la junta directiva de la Unió de Proturisme per intercanviar postures al voltant de la necessitat de tornar a impulsar el teixit associatiu. El candidat, Marc Magallón, va afirmar que «les associacions en aquests darrers anys han perdut força» i va plantejar que des de l’administració es facin polítiques menys intervencionistes.
En aquest sentit, Magallón va indicar que «la nostra feina no és posar pals a les rodes si no obrir vies de comunicació i diàleg». La candidatura liberal denuncia la falta de recolzament que s’ha donat al teixit els darrers anys i volen proporcionar ajudes, ja sigui a nivell institucional o econòmic. 
«Proposem treballar de manera conjunta, reunint-nos periòdicament amb els empresaris, comerciants i associacions per estar coordinats i empènyer en una mateixa direcció», va apuntar el número 1 blau. També va afegir que «hem de tornar a animar als comerciants a participar en els temes que els afecten i als fòrums de debat i presa de decisions de la parròquia».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT