PUBLICITAT

La Massana

CC lligarà l’estació a altres activitats de dinamització

L’objectiu d’obrir 10 mesos l’any es completa amb Ski&Bike

Per ESTEFANIA GRACIA

L’equip de Ciutadans Compromesos a l’estació de Pal, ahir.
L’equip de Ciutadans Compromesos a l’estació de Pal, ahir. | EL PERIÒDIC
Ciutadans Compromesos CC es van desplaçar ahir a l’estació de Pal per veure les noves inversions que s’han fet a l’indret i que es posaran en marxa de cara a aquesta nova temporada. Durant la visita, el candidat a cònsol major de CC, David Baró va destacar que l’estació «és el nostre motor econòmic i tenim un compromís ferm». 
 
D’aquesta manera, Baró va destacar que l’aposta de CC és obrir l’estació 10 mesos l’any amb el concepte de Ski&Bike, «fer l’esquí a l’hivern i la bicicleta a l’estiu, però també lligar aquest concepte amb elements de dinamització, per exemple, per la Puríssima hem tingut la sort de tenir l’estació oberta i a la Massana teníem també el mercat de Nadal». Així, «els nostres visitants i habitants del país poden anar al centre de la parròquia i fer altres activitats de dinamització». 
 
Baró també aposta per complementar aquestes activitats amb les campanyes de promoció del comerç, «com la iniciativa Comprar a la Massana té premi». Amb aquest fet «podem lligar l’obertura de l’estació amb la dinamització i l’ajuda dels comerciants fent ofertes i aprofitant encara més el motor econòmic de la parròquia». 
 
Tanmateix, el candidat va destacar que els canvis que es fan cada any a l’estació serveixen per «créixer en serveis, incrementar els ingressos i atreure a més visitants». «La idea és que el client estigui al centre de l’estació i tingui activitats variades a nivell de restauració i amb els canvis d’imatge i renovació que s’han fet». 
 
D’aquesta manera, el candidat a cònsol major també va remarcar que tenir més beneficis implica poder fer més inversions de cara a la temporada vinent. 
PUBLICITAT
PUBLICITAT