PUBLICITAT

La Seu d'Urgell

A Tota Teta recull 6.200 € per a l’operació de Nadia Nerea

L’obra teatral va acollir a 1.500 assistents que van col·laborar amb la causa

Per EL PERIÒDIC

Membres de A Tota Teta.
Membres de A Tota Teta. | EL PERIÒDIC
El grup de teatre A Tota Teta fa un balanç molt satisfactori de les representacions de la seva nova obra Càmping les Flors que es va representar el passat cap de setmana del 27, 28 i 29 de novembre i que va comptar amb 1.425 espectadors entre les tres sessions, la xifra més alta assolida fins ara. 
 
El grup de teatre amateur dedicarà els beneficis de la recaptació a un motiu solidari, a més, aquets han volgut destacar «la satisfacció de poder col·laborar amb 6.200 € a la causa de la petita Nadia Nerea, una nena de 10 anys de Fígols que pateix una malaltia degenerativa minoritària i que requereix d’una operació urgent per seguir amb vida» . Aquesta operació no la cobreix el sistema públic de sanitat i s’ha de fer a Houston (EEUU). 
 
A banda dels beneficis de l’obra, es van recaptar 413 euros amb la guardiola que es va posar a l’entrada del teatre. Per tant, la suma total aconseguida amb la solidaritat dels assistents ascendeix a 6.613 €.
 
Els integrants del grup han volgut fer arribar «el nostre més sincer agraïment a totes i cadascuna de les persones que ens van acompanyar». «També a aquelles que han col·laborat d’una manera o altra a que la nostra cinquena obra hagi estat tan celebrada». 
Així, «volem agrair especialment a aquelles entitats o persones individuals que han col·laborat de forma desinteressada com és el cas del consistori municipal, amb el pagament de la fitxa tècnica, de les escoles Pau Claris i La Salle i el Càmping la Frontera, per cedir-nos les seves instal·lacions, del Restaurant Arbeletxe, el centre de perruqueria i estètica Stil Grup, Turisme Seu i el Consell Comarcal, per la venda d’entrades, i al Sr. Dionís per haver-nos facilitat la càmara negra».
 
CÀMPING LES FLORS / L’obra teatral ha estat dirigida per Hèctor Mas, recentment distingit amb un premi Ondas, i el guió l’ha elaborat Albert Galindo Mallol. Galindo ha estat l’autor de Coses Nostres i Càmping les Flors, essent aquesta última la primera obra que fuig dels esquetxos i els monòlegs per explicar una trama que té lloc en un càmping en època de vacances. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT