PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

DA destaca el Thyssen com a dinamitzador de la part alta

Benchlluch espera que l’espai sigui un revulsiu per a Escaldes

Per Iván Álvarez

Benchlluch, Marín, i altres membres de DA, ahir a la Plaça de l’Església
Benchlluch, Marín, i altres membres de DA, ahir a la Plaça de l’Església | Tony Lara
La candidatura de Demòcrates per Andorra va presentar ahir la seva proposta cultural. El número sis de la llista, Salomó Benchlluch, va explicar que volen dinamitzar la part alta de la parròquia on, bona part dels focus, estarien sobre el Museu Thyssen que, properament, acollirà els baixos de l’Hotel Valira. 
Benchlluch va destacar que amb la presència del Museu Thyssen, el CAEE i la Sala d’exposicions del Govern, tota la zona de la part alta rebria la brillantor que mereix i esdevindria un reclam pels visitants i els turistes a nivell cultural. «Volem fer tot un circuit cultural en aquest part alta. Ja tenim el CAEE, tindrem el Museu Thyssen, tindrem la Sala d’exposicions del Govern i totes les façanes de l’Eclosió i una part històrica amb els ponts d’Engordany i la plaça Santa Anna». El membre de DA va recordar que «la setmana passada es van signar els estatuts amb la Fundació Thyssen i tindrem l’oportunitat de gaudir un cert temps de l’espai». 
Benchlluch va comparar la rebuda que la ubicació del museu ha tingut a Màlaga o a Sant Feliu de Guíxols i espera trobar una resposta similar pel que fa a la «revitalització de la zona i de la ciutadania». «Serà un revulsiu perquè nosaltres ens estem focalitzant molt en el triangle CAEE, sala d’exposicions del Govern i Museu Thyssen», va insistir el número sis taronja.
 A més, va reconèixer que estan estudiant la possibilitat de conformar un pack especial amb les quatre propostes perquè «els ciutadans i turistes puguin gaudir de tots els espais culturals de la zona». Finalment, va afirmar que «seguirem apostant per les exposicions internacionals que donen un espai tant al ciutadà com al turista».
PUBLICITAT
PUBLICITAT