PUBLICITAT

ordino

Ld’A alleugerirà els tràmits de l’administració per atraure privats

La formació cerca dur empreses foranes a la parròquia per tal que inverteixin i revitalitzin l’economia

Per El Periòdic

López va defensar ahir, juntament amb Tudó, l’atracció d’empreses.
López va defensar ahir, juntament amb Tudó, l’atracció d’empreses. | Tony Lara
Els Liberals d’Andorra (Ld’A) + Independents per Ordino tenen clar que el camí a seguir per tal de portar al poble inversió estrangera és «eliminar traves burocràtiques». Així ho va manifestar ahir el cinquè candidat de la llista, Lluís López, durant la compareixença en què comunicava als mitjans les propostes de l’agrupació per tal de revitalitzar l’economia de la parròquia.
 
Amb aquest objectiu, la llista liberal per Ordino aposta per impulsar un pla econòmic estratègic per atraure inversors particulars que versin esforços a la població amb què es pugui fer-ne reviure l’àmbit econòmic. Per a aquesta finalitat, López Jáuregui va assegurar que «és necessari donar facilitats al sector privat per augmentar el moviment empresarial i generar», d’aquesta manera, «ingressos i provocar l’increment de llocs de treball».
 
Promoció de l’activitat/ Els candidats de Ld’A veuen imprescindible promoure l’activitat econòmica amb inversions concretes impulsades per part d’empreses privades. La intenció és que aquests negocis instal·lin les seves seus –i tot el que comporta el teixit d’una empresa– a la parròquia. «El Comú ha de ser el catalitzador, el facilitador, i simplificar les gestions, donar facilitats i proporcionar serveis de qualitat», va asseverar López. Complementàriament als elements purament econòmics i empresarials, el postulant va manifestar-se a favor que «les línies per crear riquesa» vagin dirigides «cap a una aposta per un turisme de qualitat i respectuós amb la muntanya, la natura i esports».
 
L’origen d’aquesta proposició radica de la crítica «situació financera actual del Comú». Tal com es destaca des de Ld’A + I per Ordino, «al llarg dels darrers anys hi ha hagut més despeses que ingressos». El candidat va posar alguns exemples d’aquesta situació difícil tot recordant fracassos com el d’Ordino Estudios.
L’objectiu de tot plegat és donar serveis de qualitat sense retallar despeses i optimitzant recursos per generar llocs de treball a la parròquia, tot oferint «facilitats per a la recuperació econòmica per la via de l’emprenedoria», tal com es va recordar ahir el candidat. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT