PUBLICITAT

ordino

ACO + DA vol obrir una àrea de promoció econòmica

La intenció és donar força a turisme i comerç

Per El Periòdic

candidats
candidats | aco+da
Amb la Casa Batlle de la Cortinada com a escenari per tal d’exemplificar la promoció turística que es fa des la paròquia, Acció Comunal d’Ordino (ACO) + Demòcrates per Andora (DA), va defensar ahir la necessitat «donar suport a totes aquelles iniciatives que vagin destinades a la promoció turística i comercial». El candidat número cinc de la llista per Ordino, Xavier Herver, va considerar que «els allotjaments rurals són una bona opció per atraure turistes i si hi ha més empresaris amb ganes d’obrir-ne de nous tindran el nostre suport, perquè considerem que són un bon reclam turístic i motor econòmic per a Ordino».
 
En aquest mateix sentit, l’agrupació ordinenca es va manifestar a favor d’impulsar els productes autòctons de la parròquia. 
 
ACO+DA té previst parlar amb ramaders, agricultors i amb tots aquells sectors productius que apostin per productes amb el segell d’Ordino. Asseguren voler facilitar al màxim la implantació de noves iniciatives que dinamitzin la parròquia», tal com referir el postulant de la formació sortint de l’administració. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT