PUBLICITAT

Lleida

El Pirineu arriba al 80% d’ocupació durant el pont

El Pont de la Puríssima ha complert les expectatives

Per EL PERIÒDIC

La Molina.
La Molina. | RÀDIOSEU
 al Pirineu, amb una ocupació mitjana del 80%. Els hotels de l’Alt Urgell també han registrat aquesta mateixa mitjana, tot i que el turisme rural i els bungalows han arribat fins a un 95% a tota la regió, com també ho han aconseguit els hotels a peu de pistes, que en alguns casos han penjat el cartell de complet.
 
Des del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida s’ha avançat que, pel que fa a les estacions de la demarcació, s’haurà arribat a l’objectiu de 65.000 esquiadors. A més, el president de l’ens, Juli Alegre, va destacar a l’ACN que el ritme de reserves per a les festes de Nadal ja estan sent «molt elevat» i fins i tot augura que es pot fregar la plena ocupació. 
 
Però l’alta afluència també es s’ha traduït en problemes de trànsit. Ja que el passat diumenge les carreteres C-14 i C-16 van registrat cues des del migdia, especialment al pas per Organyà i la Nou de Berguedà, respectivament, mentre que a Andorra es van comptabilitzar 10 quilòmetres de retencions continuades entre Santa Coloma i la frontera del riu Runer. Durant els tres dies previs hi va haver problemes de trànsit en l’N-145 per accedir a Andorra, la C-16 a Berga i el peatge del túnel del Cadí. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT