PUBLICITAT

La Massana

Ciutadans Compromesos mantindrà els recursos pressupostaris de l’Àrea Social

El Servei d’Atenció Domiciliària millorarà l’atenció als seus usuaris

Per EL PERIÒDIC

El candidat a cònsol major a la Massana de Ciutadans Compromesos, David Baró.
El candidat a cònsol major a la Massana de Ciutadans Compromesos, David Baró. | TONY LARA
Ciutadans Compromesos (CC) va afirmar ahir que si la candidatura roman al capdavant del Comú de la Massana durant els propers quatre anys, el partit continuarà adaptant la partida pressupostària del departament de l’Àrea Social per atendre totes les necessitats. «Durant aquest mandat hem treballat amb la premissa d’estar al costat dels que més ho necessiten, perquè volem una Massana integradora, harmoniosa i justa». Amb aquesta fita, «s’atorgaran els ajuts necessaris per garantir les prestacions comunals a tots els ciutadans», va assegurar el cap de llista de CC, David Baró.
 
Així mateix, es va destacar que el Servei d’Atenció Domiciliària (SAD), millorarà l’atenció als seus usuaris, ja que preveu enriquir la formació de les treballadores familiars. 
 
També es potenciarà el Servei d’informació, orientació i assessorament (SIOA), que continuarà donat suport en totes les consultes a nivell social i ajudarà als usuaris a inserir-se en el món laboral. 
 
D’altra banda, el partit pretén rellançar altres serveis i activitats com «el rober social, el préstec de llibres a domicili, l’Escola de Pares i Mares de les Valls del Nord o el servei d’Atenció Ciutadana 24 hores», que permet recollir la recepta mèdica al domicili i tot seguit lliurar els medicaments a les persones que viuen soles i no es poden desplaçar.
 
«L’objectiu és treballar de forma coordinada entre els diferents Comuns i Govern per tal d’assegurar una harmonització de les polítiques socials amb l’objectiu de garantir la igualtat entre tots els ciutadans del país», va afirmar el candidat a cònsol major. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT