PUBLICITAT

La Massana

DA impulsarà un servei d’acompanyament fins a les activitats extraescolars dels nens

El partit pretén donar resposta a les demandes dels pares

Per EL PERIÒDIC

Albert Esteve i Judit Villaró al Prat Gran, ahir.
Albert Esteve i Judit Villaró al Prat Gran, ahir. | DA
La candidatura de Demòcrates per Andorra (DA) va presentar ahir a la tarda en una festa infantil al Prat Gran les actuacions que tenen previst portar a terme en matèria d’infància. 
 
D’aquesta manera, la candidata número nou de DA, Sofia Cancelinha, va explicar que es pretén donar «resposta a les demandes que ens han fet els pares». «Els nens són un actiu important i cal donar facilitats a les famílies perquè tinguin oportunitats formatives». Ja que molts pares «ens han dit que actualment no porten els seus fills a les activitats extraescolars perquè l’horari laboral no els ho permet», va destacar Cancelinha.
 
Una altra de les iniciatives que es vol impulsar en aquest àmbit és la neteja del camí de l’escola perquè «tot i que sabem que som un país de fred i neu no està suficientment adequat». El partit demòcrata també creu que caldrà estudiar i dur a terme «la neteja de l’accés a la guarderia». 
 
Cancelinha va afegir que des de la candidatura es vol millorar els parcs infantils «perquè alguns presenten condicions de manteniment inapropiats, amb forats, mancances o elements fets malbé que poden afectar la seguretat dels menuts i la parròquia». 
PUBLICITAT
PUBLICITAT