PUBLICITAT

Ordino

Ld’A + I pretén millorar les polítiques socials de la parròquia

El partit assegura que el sentiment de pertinença dels ordinencs ha minvat notòriament

Per EL PERIÒDIC

Roser Carmona i Alain Molné passejant per les zones urbanes d’Ordino, ahir.
Roser Carmona i Alain Molné passejant per les zones urbanes d’Ordino, ahir. | EMILIO PRENAS
La candidata número quatre de Liberals d’Andorra + Independents (Ld’A + I), Roser Carmona Font, i l’onze a la llista, Alain Molné, van destacar ahir les polítiques socials que es volen promocionar des de la candidatura.
Així, un dels principals objectius serà vetllar pel benestar dels ciutadans i donar resposta a les necessitats de la gent gran, joves i infants. Ja que en els darrers anys «s’ha detectat que el sentiment de pertinença dels ordinencs ha minvat notòriament, per això manifestem que s’ha de dinamitzar el treball social i fer que aquests col·lectius se sentin protagonistes», van remarcar des de Ld’A+ I. 
 
D’altra banda, Roser Carmona va denunciar que els joves d’entre dotze i setze anys «no tenen ofertes d’oci ni se’ls ha donat resposta a les seves necessitats» i que en aquest sentit «cal recuperar el bon funcionament del Punt Jove i dinamitzar-lo». Tanmateix, es va manifestar que cal promoure la Casa Pairal i atendre les necessitats de la gent gran, «un sector de la població amb necessitats concretes a les quals s’ha de donar més resposta». Per aquest motiu, i seguint les propostes de programa, des de la candidatura encapçalada per Sandra Tudó s’oferirà un ampli ventall d’activitats adaptades i es donarà suport a les persones més susceptibles amb atenció personalitzada: «volem potenciar el Servei d’Atenció Domiciliària, el SAD, fer un treball conjunt entre el Comú i el Centre d’Atenció primària per oferir serveis mèdics de qualitat i oferir un ampli ventall d’activitats físiques, cursos i tallers, així com sortides». 
 
I és que segons la candidatura, «la gent gran i els nostres joves han de ser el motor de la societat i volem crear un sentiment de pertinença col·lectiu fent partícips als ciutadans i originar sinergies entre els diferents grups de població». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT