PUBLICITAT

Andorra La Vella

Els Verds, amb els Liberals

Lozano afirma que Cd’I ha demostrat que comparteix «els nostres anhels i les nostres propostes»

Per E. J. M.

La copresidenta dels Verds, Isabel Lozano, entre els candidats Jordi Minguillón i Víctor Pintos, ahir.
La copresidenta dels Verds, Isabel Lozano, entre els candidats Jordi Minguillón i Víctor Pintos, ahir. | CD'I ´ID'A
El partir dels Verds d’Andorra van demostrar ahir públicament el seu suport a la candidatura de Cd’I+Liberals d’Andorra. El candidat Jordi Minguillón i la copresidenta dels Verds, Isabel Lozano, van escenificar la sintonia que mantenen a l’hora de plantejar temes sobre medi ambient i sensibilitat social.
 
Lozano va explicar que els Verds estan presents a les llistes liberals de la Massana, Encamp i Escaldes-Engordany, però que a la capital donen suport a la coalició Cd’I + Liberals «des de fora». La líder ecologista va afirmar que «en la sensibilitat pel medi ambient i la consciència social no s’hi valen ideologies».
 
A la trobada amb Minguillón i Víctor Pintos, aspirants al consolat de la capital, hi va assistir la copresidència dels Verds, formada per Lozano i Juli Fernández, i els candidats Josep Mas, membre de la llista liberal d’Escaldes, i Jennifer Ibáñez, candidata dels Verds amb els Liberals a Encamp. A la Massana, la consellera Jael Pozo va a la candidatura de Ciutadans Compromesos.
 
Lozano va recordar que en les últimes eleccions comunals «ja van donar suport a Cd’I» i ara repeteixen perquè «hem constatat que han complert amb tot allò que havíem proposat els Verds: volíem tenir una capital més sostenible i un comú amb més consciència social, el tenim i ens ho han demostrat amb fets». Lozano va insistir que els Verds volen fer «públic i visible» la seva adhesió a Cd’I+Ld’A «per arribar a tots els votants que també comparteixen viure en una parròquia que treballa per tenir la declaració de Ciutat Verda».
 
La copresidenta dels Verds va argumentar que «n’hi ha prou en posar propostes als programes, s’han de treballar els projectes. Cd’I ho ha fet i ha demostrat que ens ha escoltat i ha compartit els nostres anhels i les nostres propostes. Per això estem amb ells», va concloure.
 
Per la seva part, l’actual cònsol i aspirant a la reelecció va recordar que el comú d’Andorra la Vella ja ha canviat la il·luminació de dos edificis públics al sistema led «sense que ens hagi costat ni un euro, ja que el cost de fer la substitució de les bombetes tradicionals pels leds es paga amb l’estalvi energètic que comporta».
Liberals, Cd’I i Verds, de la mà pel medi ambient. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT