PUBLICITAT

Encamp

Troguet lamenta la «por» de la gent d’Encamp a queixar-se

El candidat liberal denuncia coaccions al funcionariat

Per M.C.

liberals al prat gran
liberals al prat gran | ld'a+i
«Vist el que està passant a Encamp, volem garantir als que vulguin assistir a la reunió que, no es farà cap foto ni es publicarà res que els pugui comprometre». Amb la campanya electoral en ple apogeu, també els ànims del cap de llista de Liberals d’Andorra (Ld’A) + Independents per Encamp, Jordi Troguet, també han arribat al límit. El postulant a conduir el poble va aprofitar la xarxa per fer pública una denúncia que començava a copsar en iniciar-se la campanya: els veïns de la parròquia, al seu entendre i sobretot fent èmfasi en aquells qui treballen per a l’administració pública, tenen «por» d’exterioritzar les seves vindicacions.
 
«Un noi va fer una demanda en públic tot denunciant una mancança que defensa molta gent al poble i l’endemà a les nou del matí el van cridar a files per espolsar-lo» va manifestar Troguet a aquest rotatiu ara ja fa uns dies. «Ara entenc com molta gent em diu que ens hauríem de veure en un lloc separat». El líder liberal va arribar a inicis d’aquesta setmana al límit en veure que els ciutadans de la parròquia no gosen exposar els seus neguits tot tement represàlies per part del comú. 
 
Vista la situació, va assegurar a través d’una xarxa social el manteniment de l’anonimat en cas d’assistència a la reunió convocada per la força política. Ld’A + I va convidar els ciutadans a «compartir punts de vista» en una trobada que se celebrarà demà al vespre i a la què, vista la presumpta possibilitat de represàlies, no s’hi faran fotografies.
 
El rival de Troguet a la cursa per optar a governar l’administració encampadana –actualment ocupant del càrrec de cònsol menor–, Jordi Torres, va assegurar «no saber res» sobre la denúncia llançada públicament per part del cap de llista dels Ld’A+I.
Preguntat al voltant de les presumptes coaccions denunciades dilluns per part del líder liberal, va asseverar no tenir coneixement sobre  dites represàlies al funcionariat de la parròquia, així com tampoc no haver copsat aquesta por que el Jordi Troguet denúncia entre els habitants d’Encamp tot tement repercussions. 
 
Aposta per la socialització/ Malgrat el latent descontent, la formació liberal per Encamp va manifestar ahir les seves intencions entorn de les zones públiques i la necessitat de socialització. A aquest respecte, el número cinc de la llista va insistir en el fet que «les instal·lacions i els llocs públics del Comú d’Encamp estan en total abandonament» i que cal, per tant, promoure les zones públiques i fer d’aquestes un lloc adaptat perquè la gent pugui trobar-se i estar-hi.
De la seva banda, Troguet, acompanyat de la seva companya al cap de la llista, Maribel Lafoz, va assegurar des del Prat Gran que només està aprofitat en un quinze per cent, i que és un clar exemple de la deixadesa i l’abandonament que pateixen actualment les zones públiques. 
«Tenir un parc en condicions, un punt de trobada entre grans i petits, un lloc on poder reunir-se, passejar i fer esport és necessari per Encamp», tal com va exposar Fernández. Per això proposen que «el Prat Gran sigui, pel locals i visitants, un punt de trobada i d’esbarjo». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT