PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Liberals aposta per agilitzar l’administració

Magallón vol potenciar la importància de les xarxes socials

Per EL PERIÒDIC

Membres de la candidatura de Ld’A, ahir
Membres de la candidatura de Ld’A, ahir | Liberals d'Andorra
Els representants de Liberals d’Andorra van trobar-se davant del comú d’Escaldes per emmarcar les seves propostes administratives. En aquest sentit, el candidat a cònsol major, Marc Magallón, va mostrar la seva aposta ferma per una bona gestió de l’administració comunal, per alleugerir i simplificar els tràmits burocràtics i , per tant, per evitar duplicitats.
Magallón va explicar que volen que «la casa del Comú sigui casa de tothom, ajudarem a la ciutadania amb la facilitació de tràmits i els ciutadans hi podran dir la seva».El cap de la candidatura blava va assegurar que «cal que els tràmits siguin simples» i va proposar ajudar a la ciutadania facilitant l’accés a la informació. Per aconseguir-ho, Magallón va afirmar que reduiran les plantilles de tràmits i faran que aquestes siguin més clares i eficients: «Afavorirem les tramitacions telemàtiques formant agents de l’administració en front office com a gestors integrals» i va recalcar que «és necessari que es puguin fer gestions des de casa».
Magallón va exposar que, arrel de les seves diverses trobades amb col·lectius i associacions, es posa de manifest que «actualment hi ha dificultats alhora d’obrir un negoci». 
El candidat va accentuar que des del comú i l’Administració Central s’ha de treballar de manera conjunta per facilitar, per exemple, l’obertura de nous comerços: «No hi ha d’haver cap dificultat alhora d’obrir noves botigues i hem d’agilitzar els tràmits per afavorir l’emprenedoria, minimitzant així la burocràcia i les gestions». A més, va destacar la importància d’estar al dia de les noves tecnologies i que faran d’aquestes les noves vies de comunicació entre Administració i ciutadans: «Avui en dia s’han obert nous canals de comunicació com Twitter i Facebook i nosaltres les utilitzarem per estar ben comunicats amb la ciutadania».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT