PUBLICITAT

Andorra La Vella

Sentit Comú proposa ampliar el cementiri de Santa Coloma

El partit vol construir més equipament en els terrenys de la Borda de Sales

Per EL PERIÒDIC

Cementiri de Santa Coloma
Cementiri de Santa Coloma | TONY LARA
La candidatura de Sentit Comú vol ampliar el cementiri de Santa Coloma, construint més equipament en els terrenys de la Borda de Sales que són propietat del Govern. La voluntat de Sentit Comú és que l’ampliació del cementiri permeti donar resposta «a les moltes famílies que, actualment, es troben discriminades en no poder donar sepultura als seus difunts segons les seves tradicions, costums i creences». La candidatura recorda que la construcció de l’ampliació del cementiri de Santa Coloma «fa anys que està pendent de resoldre’s» i afegeix que és «necessària per a l’Andorra moderna, multicultural i plural, i no ha de representar, a més, cap despesa important». 
 
El cap de llista, Delfí Roca, es va desplaçar ahir a l’equipament comunal acompanyat dels membres de la candidatura Carles Perea, Maria Àngels Morillas, Josep Doval i Jordi Pujol. La proposta de Sentit Comú encaixa en la seva tasca «de defensar la igualtat, la solidaritat i la fraternitat entre tota la ciutadania». 
 
En el programa electoral, a més de l’ampliació del cementiri per destinar un espai a totes les religions i a la gent que no té creences religioses, Sentit Comú també proposa habilitar unes sales de vetlla «respectuoses de la privacitat i el recolliment». 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT