PUBLICITAT

Ordino

Brotons i l’ONCA repeteixen en el Concert de Cap d’Any

Les entrades per a l’espectacle del dia 1 ja estan a la venda

Per EL PERIÒDIC

Brotons dirigeix l’ONCA en un Concert de Cap d’Any a Ordino.
Brotons dirigeix l’ONCA en un Concert de Cap d’Any a Ordino. | FUNDACIÓ ONCA
L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra, dirigida per Salvador Brotons, tornarà a oferir el Concert de Cap d’Any Ordino i Fundació Crèdit Andorrà, organitzat pel Comú d’Ordino i la Fundació Crèdit Andorrà. El recital tindrà lloc l’1 de gener a les set de la tarda a l’Auditori Nacional d’Andorra. Les entrades per al concert ja estan a la venda, mitjançant la pàgina web www.festivalnarcisoyepes.ad. Les localitats tenen un preu de 35 euros, i de 25 euros les localitats del cor i algunes de laterals.
 
L’ONCA oferirà un festival de valsos que s’iniciarà amb l’obertura de La gazza ladra, de Gioachino Rossini (1792-1868), seguirà amb una selecció de la suite original francesa Coppélia, de Léo Delibes (1836-1891), i acabarà amb valsos i polques de Johann Strauss (1825-1899) i Josef Strauss (1827-1970), entre els quals no faltarà El Danubi blau. L’orquestra i Brotons repeteixen protagonisme, en una experiència que els últims anys ha tingut molt bona acollida entre el públic des del 2012, quan es va iniciar el tàndem prenent el relleu a la Simfònica del Vallès.
 
Salvador Brotons, fill d’una família de músics barcelonins, té una llarga i intensa trajectòria com a director i alhora compositor, amb més de 110 peces compostes i gravades en diversos discos, que li han permès obtenir premis internacionals de composició. Brotons és deixeble de dos grans músics catalans, Ros-Marbà (1937) i Monsalvatge (1912-2002) i es va formar al Conservatori de Música de Barcelona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT