PUBLICITAT

ANDORRA LA VELLA

Cd’i+Ld’A es feliciten per la bona qualitat de l’aigua

La nova planta de tractament es posarà aviat en funcionament

Per EL PERIÒDIC

Els candidats de Cd’i+Ld’A, ahir a la Birena.
Els candidats de Cd’i+Ld’A, ahir a la Birena. | CD'I + ID'A
Els candidats de Cd’I i Liberals d’Andorra van escenificar ahir la bona qualitat de l’aigua de la parròquia brindant amb el líquid element a la captació de la Birena. A més, també van destacar que la nova planta de tractament d’aigua potable, que reduirà la presencia d’arsènic, es posarà en funcionament en breu.
 
L’aspirant a cònsol menor, Víctor Pintos, es va desplaçar a la captació acompanyat de Jordi Cabanes, Gerard Estrella i Clàudia Cornella. Cabanes va explicar que la planta representa «un gran èxit de gestió», ja que d’un projecte pressupostat amb un cost inicial de 4 milions d’euros, s’ha rebaixat a una inversió de 500.000 euros perquè s’ha optat per una planta amb tecnologia més moderna, basada en un sistema de filtres. Cabanes va assegurar que Andorra la Vella té un bon abastiment d’aigua, ja que compta amb quatre captacions, i va garantir que el compromís del comú és seguir mantenint la més alta qualitat de l’aigua potable a la parròquia. «Seguirem modernitzant la xarxa d’aigua i també la xarxa de comptadors, que ens permetin fer lectures immediates».
 
Gerard Estrella va afegir que «volem una transformació progressiva cap a una parròquia sostenible, a nivell energètic i ambiental, i una parròquia compromesa amb el medi ambient i la sostenibilitat amb l’objectiu, a llarg termini, d’obtenir el segell europeu de Ciutat Verda».
 
Els candidats es comprometen a participar en el control i vigilància dels índex de contaminació, assistint a les reunions de CTRASA. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT