PUBLICITAT

ESCALDES-ENGORDANY

Trobat sense vida el cos de la dona desapareguda

El cadàver es va localitzar prop de la penya del Rec del Solà

Per EL PERIÒDIC

Membres de bombers durant les feines d’evacuació, ahir al Rec del Solà
Membres de bombers durant les feines d’evacuació, ahir al Rec del Solà | El Periòdic
El Cos de Bombers va trobar ahir cap a les 12 del migdia el cos sense vida de Lurdes López Varela, la dona de 58 anys desapareguda des del passat dimecres. El cadàver es va localitzar a la zona del Rec del Solà, en una espai boscós que la policia va descriure com «una zona molt complicada i de molt difícil accés, amb molt pendent i a les immediacions superiors de la Boca Nord del Túnel del Pont Pla», un fet que va complicar les tasques d’evaquació que es van allargar per espai de deus hores. 
Cap a les 12:30, un cop reconegut el cadàver, una representació de la família de la dona abandonava la zona acordonada acompanyats per un psicòleg de l’equip de bombers i a les 14:00 hores es va traslladar el cos sense vida de la dona en direcció a l’hospital.
La Policia tenia programat ahir continuar la recerca per tota aquella zona: camí del Rec del Solà, el Cami-Ral i voltants del Pont Pla, ja que el Cos havia rebut informació de la presència de la dona per aquests voltants. En els darrers dies, els efectius encarregats han estretat el cercle depenent de la informació que anaven intercanviant fins que, cap a les 12 del migdia, els Grup de Recerca de Muntanya va trobar el cos. 
En el comunicat emès ahir, la Policia afirma que tots els indicis fan creure que es tracta d’una mort «sense aparentment indicis de criminalitat». Tot i això, el batlle de guàrdia va aixecar el cos i durant el dia d’avui es practicarà l’autòpsia per «determinar les causes exactes de la mort».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT