PUBLICITAT

Escales-Engordany

El decomís de tabac de l’any

Troben a la Seu d’Urgell 31.490 paquets valorats en més de 140.000 euros

Per EL PERIÒDIC

Els dos vehicles intervinguts amb els paquets de tabac de contraban.
Els dos vehicles intervinguts amb els paquets de tabac de contraban. | Guàrdia Civil
Ni més ni menys que 31.490 paquets de tabac valorats en més de 140.000 euros. Gairebé el que val un pis, set cotxes utilitaris,... Aquest és el balanç del que ha resultat ser el decomís de contraban de tabac procedent del Principat més important que s’ha realitzat al llarg d’aquest 2015. 
 
Els fets van tenir lloc ahir a la Seu d’Urgell cap a dos quarts d’onze del matí. Els agents de les forces de la Guàrdia Civil que es trobaven a la zona perquè estaven realitzant un servei de vigilància, van trobar el premi gros de Nadal abans que arribés aquesta data. En un moment donat, els agents van observar a dos vehicles que van creure sospitosos i van decidir intervenir. I, bingo. 
 
Es tractava d’un Citroën model Jumpy i d’un Hyunday, model Santa Fe que anaven carregats de tabac de contraban. 140.000 euros, el valor de 31.490 paquets.
Una vegada aturats els vehicles, els agents van procedir a la seva inspecció. Durant el control, es va localitzar la gran quantitat de paquets de tabac, de diverses marques (ros i negre), tapades amb mantes a la part posterior dels cotxes. El resultat final: dues persones detingudes. El conductor d’un dels vehicles, de 66 anys, nacionalitat espanyola i veí de la Seu d’Urgell, i el conductor de l’altre, de 60 anys, nacionalitat francesa i veí d’Andorra. La Guàrdia Civil els identifica amb les inicials A.P.G. i J.P.M.L.P. A tots dos se’ls acusa d’un presumpte delicte de contraban.
 
Els detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció de la Seu d’Urgell en funcions de guàrdia. L’autoritat jurídica va ordenar que els dos implicats ingressin a presó. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT