PUBLICITAT

encamp

Joan Sans es compromet amb els comerciants del Pas assegurant-los col·laboració comunal per endegar actes

Per EL PERIÒDIC

Joan Sans conversa amb un comercian, ahir al Pas de la Casa.
Joan Sans conversa amb un comercian, ahir al Pas de la Casa. | ps+i
En cas de passar de l’oposició al capdavant de la corporació comunal, Joan Sans donarà un cop de mà als comerciants del Pas de la Casa en l’organització d’esdeveniments. El cap de llista dels socialdemòcrates i Independents a Encamp va avançar la intenció d’intensificar la implicació actual del comú, que, va lamentar, és baixa, als actes que s’organitzen des de la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa i l’Associació de comerciants i veïns. L’objectiu és «anar de la mà» i aconseguir que aquestes actuacions esdevinguin un referent per atraure visitants: «Volem establir un contacte i anar de la mà perquè els projectes no es quedin en una senzilla subvenció», segons va ecxplicar Sans durant una visita a la vila, on es va reunir amb comerciants i empresaris i amb representants de les dues entitats. 
 
Després de visitar els negocis de la frontera, Sans va visitar els padrins d’Encamp a la Casa Pairal, a qui va comunicar la intenció de crear programes perquè la gent gran mantingui «autonomia personal» i pugui envellir a casa.
 
Les seves del PS + I per a la gent gran estan especialment centrades en l’impuls d’un programa que els permeti envellir a casa seva sense necessitat d’anar a una residència. També es vol potenciar plans intergeneracionals on s’hi apleguin avis i joves. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT