PUBLICITAT

ORDINO

Els liberals proposen millores a la zona de Sornàs i la Cortinada

Per EL PERIÒDIC

Els candidats de Liberals d’Andorra, Eva Choy i Òscar Sánchez, ahir.
Els candidats de Liberals d’Andorra, Eva Choy i Òscar Sánchez, ahir. | Liberals d'Andorra
Els candidats per la candidatura de Liberals d’Andorra a la parròquia d’Ordino, Eva Choy i Óscar Sánchez, es van desplaçar ahir al Sornàs i la zona de la Cortinada, i precisament va ser en aquest punt que la candidata a cònsol menor va voler manifestar la deixadesa des les infraestructures. «Creiem que la falta d’atenció en aquest indret de la parròquia és degut a que la Cortinada ha crestut molt en el darrers anys i per aquest motiu s’hauria d’invertir molt més en aquest punt d’Ordino».
 
Des de la candidatura encapçalada per Sandra Tudó, es proposa abastir la zona amb més infraestructures i alleugerir els projectes que actualment estan en desenvolupament. «Aquesta part de la parròquia és un punt estratègic, la Cortinada ha crescut en nombre d’habitants i a més és un punt d’interès turístic perquè és on s’inicia la ruta del ferro». 
 
Els liberals van defensar la necessitat de crear una zona d’aparcament perquè els vehicles, tant de visitants com de locals, «puguin estacionar de manera ordenada i sense molestar als habitants d’aquest espai».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT