PUBLICITAT

Encamp

El partit socialdemòcrata vol millorar els espais d’oci

La proposta s’exposarà al poble per copsar-ne les principals demandes

Per El Periòdic

El número 4, Eduard Garcia, acompanya el 12è, Andreu Ruiz, ahir.
El número 4, Eduard Garcia, acompanya el 12è, Andreu Ruiz, ahir. | ana/ g.ll. t
Entre els projectes de millora i manteniment diversos que el Partit Socialdemìcrata (PS) més independents desplega al seu programa electoral, s’inclou la voluntat de renovar un dels principals espais de lleure de la parròquia: el Prat Gran d’Encamp. Abans de procedir a la remodelació, però, la formació recollirà les propostes que puguin sortir de la ciutadania i que facin de la zona un espai adequat a la voluntat tant d’infants com pares, passant per la resta de la família.
 
El candidat número 12 de la llista, Andreu Ruiz, va destacar ahir diverses iniciatives que, en cas de victòria electoral el proper diumenge, s’impulsaran per millorar els equipaments. La voluntat, segons va remarcar, és «adaptar-nos a les necessitats dels usuaris».
 
Zones wi-fi pel poble/ Tot i aquesta idea de recollir propostes entre la població, ja hi ha iniciatives que la candidatura ha incorporat al programa electoral, com ara l’habilitació de punts de connexió wi-fi a l’interior del Prat Gran d’Encamp i també a la zona de l’església del Pas de la Casa o l’objectiu de convertir els parcs en espais intergeneracionals on puguin conviure padrins i infants i impulsar activitats conjuntes. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT