PUBLICITAT

Encamp

Mig milió d’euros per a l’embelliment del Pas

Inaugurada la rotonda d'entrada al túnel d'Envalira

Per El Periòdic

Rotonda d'accés al túnel d'Envalira
Rotonda d'accés al túnel d'Envalira | ANA/ G. LL. t.
El Govern ha previst una partida de mig milió d’euros per a desenvolupar el projecte d’embelliment del Pas de la Casa. Ahir es va fer l’entrega del premi al projecte guanyador que, redactat per Bonaventura Riberaygua i Pau Iglesias, es preveu que s’enllesteixi a mig termini, segons va anunciar el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres. De la seva banda, els arquitectes autors de la idea, i segons informa el Govern a través d’un comunicat, van destacar que la seva proposició es pot destacar per fases, sense necessitat que s’arribi a realitzar la totalitat.
 
A banda d’entregar el premi als guanyadors del concurs d’idees, Torres va fer acte de presència al poble fronterer per inaugurar la rotonda que dóna accés al túnel d’Envalira i que ha costat més d’un milió d’euros. L’obra era una reivindicació que els veïns del poble feien des del 2003 i que no es va inaugurar fins ahir.
 
Segons va indicar Torres, el guany de temps que suposa aquesta nova glorieta és de més d’un minut. El titular d’ordenament també va destacar el fet que la nova infraestructura suposi un nou accès pel Pas de la Casa, ja que implica que el visitant no hagi de passar per França, així com també permet que, en produïr-se retencions per l’entrada o sortida de vehicles  del país, es pugui passar pel túnel d’Envalira per arribar fins a Canillo.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT