PUBLICITAT

ORDINO

Ld’A potenciarà el turisme de muntanya i Sorteny

La llista proposa que els joves netegin els camins a l’estiu

Per EL PERIÒDIC

Núria Fius i Òscar Sánchez, ahir a Sorteny.
Núria Fius i Òscar Sánchez, ahir a Sorteny. | LIBERALS
La vall de Sorteny ha estat el lloc escollit per la candidatura de Liberals d’Andorra + Independents a la parròquia d’Ordino per cloure la campanya electoral. La llista que encapçala Sandra Tudó vol potenciar la zona del Sorteny i per aconseguir-ho proposa donar feina a l’estiu als joves i que col·laborin a mantenir l’entorn natural.

La candidata número sis de la llista de Ld’A, Núria Fius, acompanyada per Òscar Sánchez, es va desplaçar ahir a la vall del Sorteny per exposar les propostes de la seva candidatura per potenciar el turisme de muntanya a la parròquia i aplicar les mesures que necessita la zona de Sorteny per «millorar el manteniment de l’entorn natural ja que hi ha paratges que s’haurien de potenciar i cuidar amb més convicció».

Treball jove / Quant a les feines d’estiu per a la joventut, Fius va reiterar que els Liberals que els joves de la parròquia treballin en temporada d’estiu duent a terme les tasques de neteja i condicionament dels camins de muntanya. «Antigament aquestes accions eren comunes a la parròquia i promovien que els joves s’impliquessin amb l’entorn i en tinguessin coneixença, per això volem promoure la proposta ja que creiem que seria de gran interès», va argumentar la candidata.

Fius va subratllar que la seva llista donarà suport a les campanyes de sensibilització entorn de la sostenibilitat i a les campanyes proposades pel Centre Andorra Sostenible. A més, també volen impulsar, mitjançant les escoles de la parròquia, un concurs de flora i fauna que involucri la població i doni a conèixer els parc naturals d’Ordino.

Finalment, els candidats liberals d’Ordino també van voler donar molta importància al projecte amb el qual volen promocionar la Ruta del Ferro i ampliar-la. Fius va mantenir que «volem fer més gran la Ruta del Ferro i donar-li més protagonisme, així com obrir noves rutes de muntanya per tal de promoure un turisme sostenible per la parròquia d’Ordino».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT