PUBLICITAT

CANILLO

DA farà un camí adaptat per a persones amb mobilitat reduïda

El terreny donarà tota la volta a la Vall d’Incles i oferirà diversos atractius

Per EL PERIÒDIC

Anselm Angrill, Josep Font i Miquel Casa, membres de la candidatura de DA.
Anselm Angrill, Josep Font i Miquel Casa, membres de la candidatura de DA. | DA
La candidatura de Demòcrates per Andorra (DA) a Canillo vol ampliar les possibilitats turístiques de la parròquia amb accions concretes que permetin desestacionalitzar-ne l’oferta.
El membre demòcrata, Anselm Angrill, va explicar ahir en el darrer dia de la campanya electoral que es volen impulsar iniciatives estivals com la creació d’un camí circular de poc desnivell perquè s’adapti a tots els públics, fins i tot a les persones amb mobilitat reduïda.
 
CARACTERÍSTIQUES / La intenció és fer un camí complementari que doni tota la volta a la vall, i incorpori elements d’interpretació de les arts i dels oficis tradicionals de la vall, com la ramaderia.
El darrer suplent de la candidatura taronja per Canillo també va assenyalar que es vol ampliar el servei de transport a la vall amb un segon trenet i incrementar les activitats musicals que es van organitzar per primera vegada l’estiu passat. 
 
El candidat, a més, va manifestar que el comú realitzarà els treballs de manteniment per fer que la vall tingui un bon aspecte. 
Angrill va posar en relleu que «la vall d’Incles és un dels atractius de la parròquia especialment durant l’època de l’estiu tal com indiquen els 15.000 usuaris del trenet elèctric».
 
ARRANJAR MURS / A més el candidat també es va comprometre que la corporació comunal arrangi murs i altres elements de la vall per tal que tingui més bon aspecte, i a incentivar els propietaris de la zona per tal que arreglin els seus edificis de l’entorn. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT