Marín passa a la final en el debut a la Copa del Món

L’andorrà ha de disputar una segona ‘quali’ a Montafon

33 Lluís Marín, ahir durant les ‘qualis’ de la Copa del Món de Montafon.
33 Lluís Marín, ahir durant les ‘qualis’ de la Copa del Món de Montafon. | FAE
Lluís Marín va complir amb les previsions en el debut a la Copa del Món de surf de neu, a l’estació austríaca de Montafon, i va classificar-se per a la final d’avui.

L’andorrà, però va haver de disputar la segona ronda classificatòria per guanyar-se una de les 32 places. A la primera baixada, no va estar entre els setze millors temps: «En l’últim revolt he estat a punt d’anar-me’n a terra», va indicar. En la segona no només va aconseguir ser el més ràpid, sinó que a sobre va aconseguir el cinquè millor registre (1min 1,06s, a 83 centèssimes del primer, el norueg Stian Sivertzen), tot i que només li compta el primer, per tant avui es col·locarà en la 17a posició i correrà als vuitens de final amb el primer, l’últim i el 16è.

‘OUT’ EN COPA D’EUROPA / D’altra banda, en esquí alpí, no va anar gens bé un  gegant de grans dificultats de Copa d’Europa femenina que es disputava a Kvitfjell (Noruega), on Sara Raméntol i Sissi Hinterreitner no van poder finalitzar la primera mànega. Avui faran la supercombinada.

A Lake Louis (Canadà) hi havien els dos referents de l’equip masculí de la Federació Andorrana d’Esquí, en un descens del Campionat Nord-americà. Joan Verdú, amb el dorsal 60, va acabar el 39è amb 54,14 punts i a 3 segons del guanyador, el corredor local Jeffrey Frisch, i Marc Oliveras no va finalitzar la cursa.