PUBLICITAT

Encamp

UP+DA afirma que atendrà les preocupacions copsades

Torres espera que DA hagi «calat» i això es «converteixi en vots»

Per Marisa da Costa

Els candidats demòcrates descansen en un mirador, ahir.
Els candidats demòcrates descansen en un mirador, ahir. | da
El cònsol menor sortint d’Encamp va tancar ahir la campanya electoral tot fent-ne un «balanç positiu» amb què, va assegurar, creu haver «arribat a molta gent». Aquest contacte amb la ciutadania és precisament el que li va servir per copsar noves preocupacions de les que, tal com va voler transmetre, s’ocuparà en cas de repetir a la direcció comunal.
 
Temes candents/ «Les tifes de gos», «els piquets» i «les voreres» són els «temes puntuals» que, segons Torres, més els ha fet arribar la ciutadania en el procés de porta a porta. Tot «depèn de la zona». El candidat d’Units per al Progrés (UP) + Demòcrates per Andorra (DA) es va comprometre tant a resoldre aquestes reivindicacions com a donar continuïtat al programa que el seu antecessor, Jordi Mas, va portar a la casa comuna al 2011.
Torres va reconèixer haver rebut crítiques per part dels veïns d’Encamp: «Evidentment quan fas el porta a porta sempre hi ha coses que es poden millorar i que la gent et remarca». 
 
Malgrat tot, el postulant taronja va concloure la campanya de les eleccions comunals d’aquest 2015 comunicant la «satisfacció» de la coalició, pel que «esperen i desitgen» que «la nostra opció sigui la que més bé ha calat dins d’Encamp i del Pas de la Casa i que el proper diumenge això es converteixi en vots favorables per la nostra candidatura i que poguem guanyar les eleccions. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT