PUBLICITAT

Encamp

Sans vol vincular la vila amb Cortals i Engolasters

El candidat lamenta la deixadesa del Madriu

Per El Periòdic

candidats a les pardines
candidats a les pardines | ps+i
El Partit Socialdemòcrata (PS) + Independents per Encamp vol fer del circuit de Pessons un parc natural. Amb l’objectiu de potenciar els atractius naturals de la parròquia d’Encamp per incrementar els visitants i els turistes aposta per «la recuperació del projecte», així com per «la recerca d’una fórmula, conjuntament amb els ciutadans, per connectar el poble d’Encamp amb Engolasters i la zona dels Cortals, i la potenciació de la vall del Madriu».
 
Són les tres principals preocupacions de la formació en matèria natural, segons va recalcar ahir al camí de les Pardines.
 
El candidat socialdemòcrata per Encamp va lamentar «l’abandonament de la vall del Madriu»: «Tot just hi destinem els 20.000 euros de l’aportació» malgrat que el Govern va proposar una iniciativa «molt interessant» deixada anar «quan els comuns se’l van fer seu». 
 
Per ara no aporta un projecte específic, però la formació espera trobar la fórmula per vincular el centre d’Encamp amb Engolasters i els Cortals a partir de les aportacions de la ciutadania. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT