PUBLICITAT

La Massana

CC tanca una campanya «intensa i amb un compromís ferm»

Els candidats es mrostren "satisfets"

Per Estefania gracia

candidats
candidats
Tancant els actes de Ciutadans Compromesos (CC) per aquesta campanya, el candidat número u del partit, David Baró, va valorar l’experiència de fer «una campanya força activa com la que hem dut a terme i el contacte proper amb els ciutadans de la Massana». «És cert que no hem pogut arribar a veure tots els electors però sí hem pogut transmetre el nostre missatge d’una manera o d’una altra, la nostra il·lusió i el nostre compromís de seguir endavant». 
 
Baró va qualificar la campanya d’«intensa, perquè el programa era intents, amb propostes molt concretes i aquí l’objectiu és fer arribar les nostres propostes». El candidat a cònsol major va destacar que durant la campanya el partit ha tocat tots els eixos que tenia, «però és cert que el pont de la Puríssima ha esta al mig de la campanya i l’ha com mig tallat, però estem satisfets d’haver mostrat totes les nostres propostes». 
 
Baró també va destacar que el tarannà del partit és «el de la mà estesa i així ho hem anat demostrant i si som reelegits continuarem treballant colze a colze perquè ens uneix la Massana».

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT