El Sant Julià i l'Ordino també guanyen

Per Gass

Oportunitat de Luisao que no acaba en gol.
Oportunitat de Luisao que no acaba en gol. | FAF
L’FC Lusitans Les Barques reacciona i derrota ala UE Santa Coloma (2-3).En només cinc minuts els aficionats reunits a la Borda Mateu van poder veure tres gols. El Lusitans es posava per davant amb el gol de Luigi al 21. Crespo empatava només dos després i al 26 tornava a avançar -se mitjançant Yael. Al 34 Bernat posava la igualada de nou. La segona part va començar amb moviments i el Lusitans feia el tercer, amb un gol obra d’Aguilar. Els colomencs es van tirar endavant per empatar, però no van poder-ho fer. Bernat va ser qui més a prop va estar d’aconseguir-ho.

El Restaurant Tic Tapa UE Sant Julià s’imposava sense problemes a La Adelita UE Engordany (4-0). El matx no es va decidir fins a la segona part, quan es van produir tots els gols. Sonejee aconseguia la primera diana al 49 i Spano al 60 aconseguia el segon. Santos realitzava el tercer i en el tram final Girau tancava el marcador. L’Assegurances Generals FC Ordino alleugera una mica la seva situació a la classificació després d’imposar-se al cuer, el Penya Encarnada d’Andorra, per 0-3. Jiménez marcava el primer al minut 12 i al 28 Camí feia el segon. La sentència l’aconseguia el mateix Camí al 65.

Al tancament d’aquesta edició del #GASS el partit entre el Don Denis FC Santa Coloma i l’FC Encamp encara no havia començat.