Cisteró marca al 93 per donar el tercer triomf seguit a l’FC Andorra

Per JOAN JOSEP BLASCO

Cisteró supera Lage en el partit disputat a la Borda Mateu.
Cisteró supera Lage en el partit disputat a la Borda Mateu. | J.J.B.
Al darrer sospir l’FC Andorra va poder cantar victòria. Va remuntar el gol inicial de la UE Sants per sumar la tercera victòria consecutiva (2-1), que deixa l’equip en la zona tranquil·la de la classificació. Cisteró, al minut 93, va decidir l’enfrontament.

Els tricolors van portar la iniciativa, però es van trobar amb el gol en contra de Navarro al minut 20. A l’equip li faltava profunditat, i manca d’idees mostrada en partits anteriors. Però a la segona part va canviar el panorama. Van anar a totes i amb un joc més consitent i directe van remuntar. Van provar-ho en diferents ocasions fins que un xut de Ludo que el porter no encertava a aturar l’aprofitava Arturo per empatar. Era el minut 63. El segon podia haver arribat abans, però va ser al 93 a la sortida de córner, obra de Cisteró de cap.

«La primera part ha estat una mica ensopida, on ens ha faltat intensitat», admetia l’entrenador de l’FC Andorra, Justo Ruiz, però en la segona «hem tornat a reaccionar. Hem tingut 25 minuts molt bons». La dinàmica guanyadora la vol continuar, perquè «quan estàs en ratxa has d’aprofitar-ho i intentar allargar-la al màxim». El que no vol és que s’abaixi la guàrdia: «No hem de relaxar-nos. Si perdem dos partits tornarem a estar en les mateixes».