PUBLICITAT

Barcelona

El Tió Solidari de l’Albert Vives recull 400 quilos de productes alimentaris

Entre la recaptació hi ha arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar

Per EL PERIÒDIC

Recaptació del Tió Solidari.
Recaptació del Tió Solidari. | AJUNTAMENT LA SEU D'URGELL
L’escola Albert Vives de la Seu d’Urgell va lliurar ahir al migdia al centre de distribució Aliments per la Solidaritat de la capital alturgellenca els productes alimentaris procedents del Tió Solidari, organitzat per setè any consecutiu per aquest centre educatiu. 
 
El Tió Solidari ha anat recollint tots els productes que els nens i nenes d’aquesta escola urgellenca han anat portant de casa seva durant quinze dies, segons ha informat l’ajuntament de la ciutat. En total,  s’han recollit 400 quilos de productes com arròs, llegums, oli, pasta, conserves, llet, productes de neteja personal i de la llar, entre d’altres, que van ser recollits per voluntaris del projecte Aliments per la Solidaritat, membres responsables del Banc dels Aliments de la Seu d’Urgell, la tinent d’alcalde d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament urgellenc, Anna Vives, i la regidora d’Ensenyament de l’Ajuntament urgellenc, Sílvia Iscla. 
 
El Banc dels Aliments és una entitat que reparteix productes alimentaris a aquelles persones que tenen dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats més bàsiques. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT