PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Pujol treballarà per fomentar la participació dels socis

El nou president de l’ACA també vol fer créixer el nombre de fèmines

Per JOAN JOSEP BLASCO

Josep Lluís Pujol.
Josep Lluís Pujol. | ACA
L’Agrupació Ciclista Andorrana (ACA) compta amb nou president i nova junta directiva. Josep Lluís Pujol dirigirà l’entitat els pròxims dos anys, amb la intenció de seguir una línia continuista respecte el seu predecessor, Pau Iglesias. Com a principal objectiu es posa fomentar la participació dels socis, així com fer créixer el nombre de corredores femenines.
 
En l’anterior mandat Pujol era vocal i en l’assemblea general ordinària encapçalava l’única candidatura a dirigir l’entitat. La junta la completen Maria Teresa Calzada com a vicepresidenta, Gerardo González de tresorer, Jaume Pàmies de secretari, i com a vocals Pau Iglesias, Toni Ibáñez, José Ángel Martínez, José Frederico, Òscar Curia, Adrià Jacas, Antoni Iglesias, Minguel Ángel González i David Òdena. Com a col·laboradors hi són Gerard Riart, Josep Maria Serrano, Guy Díaz, Julio Pintado, Alain Valls, Albert Boladeres, Juanjo González i Marc Mora. La línia que seguirà és continuista, seguint la tasca d’Iglesias, perquè «ha fet una molt bona feina al club», assegura Pujol.
 
L’ACA compta actualment amb més de mig miler de socis. «Hem crescut molt i volem treballar molt per al soci, per a que se senti el club com a seu i que torni a venir a les sortides que fem regularment», exposa. Treballarà per «tenir més relació amb el soci i que ens faci saber quines són les mancances que creu que hi ha per a que poguem millorar». Un altre dels punts importants és el d’augmentar el nombre de corredores: «Volem crear una secció femenina i potenciar-la». La BTT és una disciplina en la que també hi incidiran, així com la base en les diferents disciplines.
 
Altres aspectes en què treballaran és continuar amb les proves que organitza el club, com la Volta als Ports d’Andorra i les contrarellotges del Campionat d’Andorra de l’especialitat. Pel que fa a la Volta, el 2016 posen un límit de 1.300 corredors, per establir un nou rècord de participació: «El retorn que tenim de la gent sempre és molt bo. El que ve de fora gaudeix amb els paisatges del país. Pel que fa a l’organització també ens en parlen molt bé de com fem les coses». Es tracta «d’anar creixent, però ho volem fer poc a poc, perquè volem donar la màxima qualitat al ciclista». Pel que fa a les contrarrallotges del Nacional seguiran organitzant les mateixes dues proves, la d’Ordino a la coma del Forat, i la del Túnel dels dos Valires, i no es plantegen fer-ne més.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT